Dagen

Det har varit en rätt så lugn dag idag. Har inte gjort så mycket idag, mest suttit med engelskan stundvis och imorse gick jag en promenad med Dru, hon skötte sig över förväntan vilket hon faktiskt gjort även under promenaderna jag gick tidigare i veckan, det värsta hon gjorde var att hoppa lite åt sidan och spänna upp sig, sen var det inget mer med det.
 
Har inte så mycket mer att skriva, om ungefär 2 timmar ska jag gå och ta in Dru och hennes lilla polare Rasken, eftersom att det bara är Rasken och Dru som går i den hagen så har jag och Linda kommit överens om att hon släpper ut båda två på morgonen och jag tar in dom sen på kvällen.
 
Gammal bild på Rasken och Dru

Sorry!

Sorry för den dåliga uppdateringen men under påsklovet var jag i fjällen och när vi kom hem kunde vi inte vara i vårat hus eftersom eftersom att våran snickare slipade och lackade våra golv, har alltså inte haft tillgång till dator. Nu kommer jag börja uppdatera som vanligt igen.
 
Dagens planer, tja om 20min ska jag gå till stallet och släppa ut Dru, funderar dock på att gå en kortare promenad med henne innan, vädret är hemskt men tror att hon skulle må bra av att komma ut en stund. Annars då? Ska ta tag i matteläxan sedan jobba med SO och Svenska.
 
Inte så rolig dag kanske men men så är det ibland!
 

Hej igen !

 

RSS 2.0