Tjo!

Sitter i skolan just nu, ska snart fortsätta arbeta men tänkte skriva ett litet inlägg först! Tror att kommentars felet är fixat nu, det går alltså att kommentera om ni känner för det. Förresten, vad vill ni se mer av i bloggen? Har ingen fantasi alls just nu så vet inte vad jag ska skriva om. Vill ni se mer bilder, veta mer om mig, om min kamera? Om det är något ni vill se mer av så säg bara till!
 
Nu ska jag sluta, hörs sen!

Gamla bilder

Lite bilder på Dru och Lindas hästar. Tror att dessa bilder är runt 3år gamla, om tiden går snabbt? Yep, sorligt? Ja och nej. När jag kollar igenom gamla bilder blir jag alltid lika glad över att jag har dom, visst det kanske är rätt så dåliga bilder men nästan varje bild innehåller ett minne som kommer till liv varenda gång jag tittar på dom, och med tanke på hur många bilder jag har så har jag även väldigt många härliga minnen.
 
 

I skolan

 
Har 5min rast just nu så passar på att skriva ett inlägg.  Har nyss gjort det muntliga nationella provet i svenskan, tror att det gick helt okej men hatar att prata inför grupp, kändes nästan som att jag snubblade över orden ibland men om man bortser från det så gick det rätt så bra!
 
Slutar kl4 idag så det finns inte mycket mer att skriva, ja, om ni inte vill höra om min "roliga" skoldag, tror faktiskt att jag låter er slippa det! Vad ska jag hitta på när jag kommer hem då, blir väl att gå till stallet rätt så direkt, kommer ju hem runt 5. Ska också försöka fixa så att det går att kommentera här igen, det är något som är fel i kodmallen tror jag.
 

Diss

Dessa schabrak från JH Collection föll mig inte alls i smaken, gillar inte färgkombinationen eller den typen av schabrak. Jag brukar tycka om JH Collections grejer men nej, inte dessa.
 
 

Veckans planer

Idag; Skola såklart men förutom det så är det inget speciellt.
Onsdag; Skola. Ska försöka ta mig tid och rykta Dru ordentligt, kanske göra rent alla hennes borstar om jag hinner. Göra matteläxan.
Torsdag; Skola. Ridning.
Fredag; Skola. Ridning.
Lördag; Tömkörning med Dru, beror på vädret. Ta hem schabrak, benlindor osv för att tvätta.
Söndag; Tömkörning med Dru. Städa lite bland Drus saker.
 
Det är nästan deprimerande hur lite man hinner göra, självklart är det mer saker jag gör på dagarna men inte något som känns värt att skriva upp. Ska ta hem skoluppgifter och jobba ikapp lite, den här veckan kommer jag framförallt satsa på engelskan och svenskan!
 

Stallet nästa

Har nyss tränat 45min på maskinen och ska snart bege mig till stallet. Har inte mockat eller så än så det ska jag göra. Ska borsta av Dru lite snabbt och kolla om broddarna behöver dras åt något också!
 
Snart är det äntligen februari, på fredag, ett steg närmre våren! Det är konstigt att Januari månad alltid känns så lång, jag menar dagarna går fort men det känns som om det är 100dagar istället för 31.. En av anledningarna till att jag längtar så till våren är för att då kan jag äntligen börja kolla efter ny häst!
 
Aaw, gammal bild..

och snart är helgen över igen..

Sorligt nog...
 
Iaf, förlåt igen men hinner och orkar inte uppdatera varje dag, som jag har sagt hela vintern, det blir lättare när våren kommer. Som sagt så har jag inte så mycket att skriva om så jag har ingen aning om vad mina inlägg ska handla om.
 
Bjuder på lite gamla bilder på Jippie, sötare hund får man leta efter<3

Förlåt, förlåt, förlåt!

Ledsen för min urusla uppdatering men har inte haft tid ellerlust att blogga.
 
Om ni undrar så har inget speciellt hänt den senaste tiden så ni har inte missat något. Hade kemi prov igår och det gick rätt så bra tror jag, det var inte super svårt iaf! Drullan lever sitt pensionärsliv, gör inget alls med henne för tillfället, blir väl att jag går oftare med henne när det är lite varmanre och jag inte är halft ihjälfrusen efter en 15min lång promenad..
 
Nu ska jag fortsätta med svenskan (sitter i skolan om någon undrar) eftersom att det är torsdag är det ridning som vanligt efter skolan.

Fler bilder

Väldigt mycket bilder nu kanske menmen, jag hoppas att ni inte har något imot det!
 

Dagens planer!

Äntligen helg! Om det känns skönt, yep. Jaha, vad ska jag hitta på idag då? Det beror helt på vädret antar jag, om det är någorlunda lugnt ute så går jag väl en promenad med Dru och om det är fint väder hänger kameran med till stallet. 
 
Ska försöka gå någon ordentlig promenad med vovvarna också!

Sorry

Ledsen för min dåliga uppdatering men har inte orkat blogga, dessutom har jag typ inget att skriva om, skolan tar ju upp större delen av dagarna och det enda jag gör med Dru är att gå promenader då och då, kanske inte det roligaste att läsa om?
 
Vad vill NI läsa om?

fina, fina Dru<3


Fler bilder


Skola igen då..

Usch, skola igen då.. Finns det något jobbigare? Jaja, iaf. Idag slutar jag vid 2 så jag kommer ju hem medans det fortfarande är ljust så får se om jag hittar på något med Dru, annars kommer jag väl bara ta det lugnt i några timmar. Tänkte även ta hem matteboken och arbeta lite i den.
 
Det finns inte så mycket jag kan skriva om den här dagen, skolan är ju alltid skolan, inte så intressant att läsa om.
hah.. Okej jag bjuder på den här bilden.. 

<3


Västerås


Tidigare idag var jag i Västerås och handlade lite grejer som jag tänkte ha i skolan... Egentligen slutade det med att jag bara hitta en tröja, haha! Men hittade ett schabrak, som ni ser där uppe ↑. Sen hittade jag ett par vardags skor och ett par skor till sommaren.. Ja som sagt, ni ser allt där uppe :)
 

Favorit läsarna!

Gud, vi har inte bloggat på 5 dagar.. Jag kunde varit mer aktiv än vad jag är.. Men Johanna har varit suuuupeeer och uppdaterat fast jag inte har det! Det är skönt att ni läsare också stannat kvar under dagarna vi inte bloggat! Eller mest jag.. haha. Men jag håller på att fota ett par grejer som kommer upp lite senare! // louise

Dru


Dru<3

Gamla bilder från november 2011
 

Dagens planer

Ja, det finns inte så mycket att göra, jag kan inte träna på maskinen för min rygg och nacke gör fortfarande rätt så ont och därför kan jag heller inte göra något med Dru.. Tråkig dag? Yep. Ska nog sätta mig och putsa Drus träns och martingal.
 
För en gångs skull är det faktiskt rätt så fint väder, fint ljus, så om jag orkar går jag kanske ut en liten stund och fotar.

Gamla goa Chabo

 
Rätt så svårt att förstå att Chabo är av samma ras som mina hundar, eller hur? Eller ja, Alliz och Spike är ju Jaktlabbar och Chabo är en utställningslabbe, så riktigt samma sak är det inte.
 
 

Årets första ridpass, mindre lyckat.

Eftersom Dru inte går att rida så rider jag en gång i veckan på ridskola. Hästen jag rider heter Woody och är en urmysig kille och som är extremt lugn men inte alls seg. Idag var han dock inte särskilt trevlig för av någon anledning for han iväg i full galopp och kastade av mig i farten, det var rätt så nära att jag åkte in i väggen men som tur var hamnade jag bara intill. Det blev bara skritt för våran del sen för han kändes rätt så spänd och oberäknelig, ibland var han sitt vanliga lugna jag, sedan vart han spänd och vid ett tillfälle undrade jag om jag skulle åka av igen, hah. 
 
Aja, har jäkligt ont i ryggen men det håller på att gå över känner jag, förutom det så är allt bra och jag längtar efter nästa torsdag, förhoppningsvis håller jag mig kvar då! ;)
 

Mina mål för 2013

Det viktigaste tror jag är att bli duktig i skolan igen.  Eller ja, det är det viktigaste, jag är inte någon som skolkar eller något sånt men jag har problem med att vara runt andra människor, det är murarna jag rest mot andra som gör det jobbigt i skolan så det är det jag måste jobba med, riva murarna.
 
Komma igång ordentligt med träningen igen. Det har jag faktiskt redan gjort iof, men jag vill hålla mig kvar där också. Kommer ta det lite försiktigt så att jag inte förstör mina stackars fötter och för att jag inte vill tröttna direkt heller.
 
Köpa en ny häst. Ja, som ni vet så är det här Drusillas sista år och jag vill, innan jag tar bort henne, köpa en ny häst. Jag kommer ta min tid och leta tills jag hittar en häst som jag känner passar ihop med mig, alltså inte ta första bästa.
 
Ja, det finns fler mål men det är dessa som är viktigast för mig. Det svåraste och jobbigaste det här året är såklart att jag kommer ta bort min älskade Dru och det roligaste är väl tanken på en ny häst. Inget ont som inte har något gott med sig. Det kan mycket väl bli så att jag tar bort Dru innan jag har skaffat en ny häst, det beror helt på hur hon mår, jag skulle aldrig ha kvar henne om jag kände att hon led.

Nytt år, nya möjligheter.

Hm.. Ja, gott nytt år? Kanske lite sent att skriva det? Men i dunno, hihi.
Jag var i alla fall hos min syster och hennes pojkvän, med mina föräldrar.
Käkade JÄTTE GOD mat! Sen gick vi ut och kollade på rakterna vid 12 slaget, tihi.
 
Ska göra ett sånt där 2012 inlägg med bilder, som Johanna gjorde, imorgon kanske.. Eller senare i veckan.
Men jag tänkte skriva mina nyårslöften. Försöker alltid hålla nyårslöfterna, men lyckas aldrig haha.
Men i år känner jag att jag kommer klara av det!

Mitt nyårslöfte 2013 är att starta min första tävling, med häst. Tänkte att jag skulle starta en dressyr eller kanske en pay n' jump. Men det löftet känns i alla fall som något jag kommer klara av! ;)
Sen har jag små löften som att vara nyttigare och träna kanske lite mer... Men det får vi se hur de blir med de ;)
Jag och Johanna förra året.

2012

 


 
 
 

RSS 2.0