{ ~☆~Connect~☆~ -

Nytt Hackamore!Jag har bytt bort mitt gamla hackamore mot ett nytt, detta tycker jag inte är så fint egentligen, fel färg osv, men den har en kedja som gör att det blir lite skarpare. 
Jag har ridit både Unni och Nevve med förra hackamoret och dom lägger sig ganska tungt i det båda två enligt mig, och när dom inte gjorde det så blev dom nästan oroliga och lite valpiga i sättet.
Detta bettet var en vild chansning eftersom jag ändå inte gillade känslan på det förra som ni säkert förstår! Men oj vilken överraskning! Jag behövde knappt ta i varken Unni eller Nevve när jag provade det. Och vi var på "terrängbanan" i sommarhagen där dom båda tycker det är hur roligt som helst och gärna drar iväg lite, och visst, jag kände av det, men kunde ha dom kontrollerade på ett helt annat sätt! Dom båda dreglade även som tokar och verkade trivas hur bra som helst med det!
Detta är ett helt solklart favoritbett nu! Jag har så otroligt mjuka och försiktiga händer så det passar även mig super, detta kommer användas flitigt!

//Michelle
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0