Lite ritade bilder

Har faktiskt på den senaste tiden ritat rätt så mycket, eller ja nu var det kanske 2veckor sen jag ritade en "ordentligt" bild men har innan det ritat typ en bild i veckan ett tag! Målet är att jag ska rita alla hästarna på praktiken tänkte jag, superbra träning då det är allt från stora kallblod till små welshponnysar! 
 
Hittills har jag ritat hästarna, Flashback (världens bästa<3), Tobbe, Sune, Dawn och Skerry!
 
Har dock bara bilderna på Sune och Flash på datorn för tillfället!
 
Kan slänga in en bild jag ritade för ett bra tag sen också, på min fina Calle<3
 
 
 

Hemma

Skulle egentligen ha åkt till praktiken idag men känner mig fortfarande inte helt okej, är väldigt seg och trött och då känner jag inte för att utöva relativt hårt fysiskt arbete, det kändes liksom inte så jättesmart, så det blev att jag stannade hemma! Imorgon ska jag dock till skolan, så pass bra mår jag + att jag behöver prata med min mattelärare!
 
Ska snart ge Kane sin lunch och sen gå en promenad med honom och de andra hundarna, efter det så ska jag masa mig iväg till stallet och mocka, och kanske longera Calle efteråt om jag känner att jag orkar! 
 
Några bilder på Kane från början av den här månaden!
 
 
 
 

Ny design!

Nu har jag äntligen fixat en ny design, visserligen bara tillfällig men iaf, vart så trött på den gamla, den var liksom liite för "julig" hah.. Är väl rätt så nöjd, använde mig utav en av mina gamla bakgrunder som jag hade för läänge sen, sen så knåpade jag ihop en header på typ 10 min, inget speciellt men den är ljusare och ger en trevligare känsla! 
 
Annars då? Har irriterande nog varit sjuk hela veckan + som sagt under helgen, det vart ingen träning i söndags därför. Nu är jag på bättringvägen, halsen bränner bara om jag går en lite längre promenad eller om jag går snabbt, dock så känns det fortfarande helt igenmurat i näsa och hals så det är fortfarande lite svårt att andas emellanåt. 
 
Calle har börjat samla på sig rejält med energi nu så om jag orkar ska jag ta och longera honom så att han får bocka av sig, yey.. Kan inte påstå att jag känner för det men hellre att han bockar och håller på när jag har honom i lina istället för att han gör det när jag rider sen!
 
 
Jaja, men vad tycker ni om den nya headern då? 
 
 

Hon var perfekt

Jag skulle göra så mycket för att få tillbaka henne, om så bara för en timme. Fyra år var för kort tid.. 
 
 
 

Världens fjanthäst

Red ut barbacka idag i det underbara vädret på Calle, nästan all snö och is har smält bort igen men på vissa ställen var det isgata fortfarande, vilket nästan bara var bra då Calle var tvungen att kolla vart han hade sina ben..
Var ute i ungefär en timme med honom och jag kände mig så glad, var visserligen rejält förkyld med halsont och kylan i luften brände i halsen men det var helt klart värt det. 
 
Har upptäckt nu att Calle faktiskt också har en fjanthäst i sig, precis som Dru. Idag när vi ungefär hade kommit halva rundan så såg han några människor med hundar som gick på andra sidan åkern, dem var han självklart tvungen att stanna och stirra på, typ varannan meter, senare kom vi ikapp människorna som var vänliga nog att stanna och släppa förbi oss. Kanske  5min senare så tvärstannade han igen och vände sig om och med chock skriven i hans ansikte när han såg att människorna fortfarande gick bakom oss..
 
Tror att Calle har lite överskottsenergi för tillfället, därför känns det bra att vi ska iväg på en träning imorgon, så att han kan få arbeta av sig ordentligt! Dock får vi se hur det går, har skitont i halsen och är genomtäppt i näsan så det skulle inte förvåna mig om jag svimmar av syrebrist mitt under lektionen, hah.. ;)
 
 

Fjanthäst

Lite bilder på Calle som jag tog för någon vecka sedan när jag lät honom springa lös i ridhuset på praktiken. 
 
 
 
 
 
 
 

Ett tag sen

Nu var det ett tag sen jag skrev något här, har helt enkelt inte känt för det!
 
Idag så var jag iväg med Calle på en träning, det var ett bra tag sen sist. Calle har varit lite krånglig att lasta så därför så har det blivit att jag slutat ta med honom på tisdags lektionerna då det blir för ont om tid. 
 
Till lektionen, det gick väl rätt så bra, han hade vääldigt mycket energi och rusade gärna iväg lite emellanåt men han var fortfarande 'med' mig. Det var kul att rida för Fredrik igen, han är en bra ridlärare som förklarar på ett bra sätt och är tålmodig, vilket är bra för mig då jag gärna blir lite osäker och låg om jag inte förstår direkt.
 
Jag fick hjälp av Viveca (Handledare, praktik) att lasta sen, hon gav mig lite tips och de dagar då mamma har tid så kommer vi försöka ta med Calle så att Viveca kan fortsätta hjälpa mig! 
 
 
 

RSS 2.0