Vintern är här!

Två bilder från gårdagen när jag var ute på en långpromenad med Calle. 
 
Det vart en rätt så lång stalldag, först så tog jag och ryktade honom i nästan 40min, när jag var klar med rykten så gick vi ut, jag hann ner för stallbacken och ut på vägen innan jag vände, Calle halkade runt för mycket. Jag tog ur hans broddar för ett bra tag sen nu, då det var så lerigt ute och skulle vara det ett tag, men i fredags så vart det kallt och igår morse så täcktes marken av ett lager med snö. Iaf, då var det bara att gå in igen och "kratsa" rent broddhålen och skruva i broddarna. 
 
Med broddarna på gick vi sedan ut på den planerade promenaden. Efteråt så mockade jag, vägde upp höet inför kvällen och nästa morgon, och tog ner hö och halm från skullen!
 
 
Idag så red jag ut samma runda, barbacka med hans fleecetäcke lindat runt mina ben, det var så fantastiskt mysigt, det som var lite jobbigt var mina isbitar till fötter, fingrarna var inte så varma heller.
 
Calle skötte sig bra, han var väldigt tittig men samtidigt väldigt glad, han skrittade på i ett friskt tempo med öronen riktade spikrakt framåt under hela rundan! 
 
Calle efter rundan, istället för att hoppa av uppe vid stallet så hoppade jag av på gräsmattan med tanke på mina fötter, trots det mjuka underlaget så kändes det som att mina fötter krossades till tusen bitar när jag landade.
 
 

Finaste hästen

 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0