Dagens planer

Idag ska Calle få vila, så därför tänker jag ha en riktig stalldag, det är helt vindstilla och supervarmt så tänkte ta och duscha och schamponera Calle, både kropp och svans! När han sedan går in i boxen för att äta lite hö tänkte jag ta och putsa sadel och eventuellt tränset!
 
Calles nya pannband som jag köpte i förra veckan! 
 

Bra start på dagen

Den här dagen startade med att jag vaknade kl 04:00 och inte kunde somna om, så kl 04:30 cyklade jag till stallet och red ut en längre runda på Calle, helt underbart! Det låg en tjock dimma över markerna som solen bröt sig igenom, allting hade nästan ett guldskimrande ljus över sig, det eller så var jag bara trött, det var dessutom helt knäpptyst och vindstilla, underbart! 
 
När jag kom tillbaka till stallet fick sig Calle en snabb dusch och sedan gå in i boxen och äta lite hö, efter det så fick han gå ut i hagen igen, tänker ta in honom igen ikväll och ge honom lite mer hö och lusern, ska försöka komma ihåg att ta med mig hästschampo så att jag kan tvätta hans svans och man ordentligt, framförallt svansen är verkligen äcklig!
 
Har tyvärr inga bilder från dagen så det får bli en på Alliz istället! 
 
Nu ska jag fortsätta att vila, är dunderförkyld, börjar tappa rösten lite och sen så verkar jag ha något som liknar en ögoninflammation, Yey.. Suck
 
 

RSS 2.0