{ ~☆~Connect~☆~ -

Dagens planer

Calle ska ridas, det blir förmodligen lilla skogsrundan idag igen med samma upplägg, dvs mestadels skritt och eventuellt korta travsträckor om underlaget tillåter! Ut över det så ska jag ta och städa lite i min bil, samt i min hörna i stallet, det behövs verkligen. 
 
Tro det eller ej, men igår var jag duktig och klippte Calle under kvällen, kände att det var skönt att ha det gjort! Om det är något Calle verkligen inte gillar så är det att bli klippt, han tycker det är det värsta som finns och gillar mig inte alls när vi är klara. Jag ska i fortsättningen bara ta korta stunder, alltså typ halsen och bogen ena dagen, benen den andra dagen och mage och lår den tredje dagen, tänker så att det inte blir så långa pass för honom. 
 
Den här gången blev han lite mer silvergrå i nyansen, får se hur han ser ut i dagsljuset dock, kan ha varit den något dunkla belysningen i stallet som lurade mina ögon!
 
Imorgon är det tillbaka till skolan igen, helt taggad är jag inte, men det är bara en vecka så det är bara att härda ut!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0