{ ~☆~Connect~☆~ -

2015

2015 börjar med dåligt väder, ett dåligt omen kanske? Har väldigt svårt för nyår, på grund av alla raketer som avfyras, är alltid livärdd för att något ska hända.
 
Idag var det jag som hade morgonutsläppet och hästarna var relativt lugna, det var Calle och Dori som var en aning stressade. Förra året så tog det flera dagar innan Calle lugnade ner sig helt, han gick på helspänn och när man var ute kunde han explodera för ingenting alls. Dru var precis som Calle, om inte ännu mer stressad. 
 
Hur ser ni på det där med raketer? Jag personligen mår bara dåligt inombords av det, just på grund av alla djur som mår dåligt av det, + alla olyckor som sker i samband med raketerna. 
 
Nu ska jag inte vara negativ mer, så till ett lättsammare ämne: Nu när vi är inne i det nya året, har ni några nyårslöften? 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥ ✞

Är lite neutral till raketer, men igår när vi skulle tända på en av dom så satt den fast lite för mkt i snön så den åkte inte upp, den liksom exploderade på marken, haha! Det var dock inte farligt för vi stod ju inte nära iallafall, men lite läskigt! :)

2015-01-01 @ 19:50:48
URL: http://neapocalypse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0