{ ~☆~Connect~☆~ -

Före och efter redigering

Något som jag älskar att pyssla med om kvällarna är att redigera bilder! Jag är inte särskilt duktig, men lite har jag lärt mig över åren, framförallt så är det så himla roligt att trixa i Ps! 
 
Den här bilden har, som ni ser, en väldigt lätt redigering, har bara ljusat upp bilden, gjort Calle skarpare och ändrat i färgtonerna. Jag skulle kunnat ta bort "skräpet" i nedre delen av bilden, likaså lampan man ser till vänter, men jag fixade bilden lite snabbt här om natten, och då orkade jag inte vara så noggran. 
 
 
 
Bilden nedan är ett annat exempel där jag trixat med bilden, rätt så uppenbart när man har bilderna bredvid varandra, eller hur? Behöver jag nämna vad jag har tagit bort/fixat till? Redigeringen i sig är helt okej, är fortfarande nöjd, men det är klart att det finns fel och missar, och när man vet att bilden är redigerad och ser orginalet bredvid är det betydligt lättare att hitta alla fel  missar.  
 
Jag skulle verkligen vilja lära mig mer, man har ju sett så många fotomanipulationer som är helt fantastiska, likaså finns det fantastiska "vardags" redigeringar, som ovan. Vissa människor kan förvandla tråkiga bilder till fantastiska konstverk, och det är det jag vill lära mig, jag vill att människor ska kunna leta i evigheter utan att hitta ett enda fel.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥

Wow den nedre bilden av hästen i stallet är superfin!! Brukar också redigera stallbilderna, eftersom det alltid blir så fult, gult ljus! :)

2015-01-24 @ 00:32:24
URL: http://neapocalypse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0