{ ~☆~Connect~☆~ -

Vår

Tänkte inte ha ridit idag, mådde inte bra, men det slutade med att jag gav mig ut på en längre runda på knappt två timmar. Underbart.
 
Det var nästan helt vindstilla, molnigt men fortfarande väldigt ljust, fåglarna kvittrade och nästan all snö är borta, vårkänslor någon? Vi tog en galopp i skogen, genom den snö som fortfarande låg kvar, och Calle var mer än nöjd och gjorde små glädjeskutt i vartenda steg. 
 
Calle har verkligen energi så att det räcker och blir över just nu, det mesta går att bli rädd för numera och jag får emellanåt hålla i mig för glatta livet, haha! Dagens "skrämselobjekt" var ett par hästar som galopperade låååångt borta (han hörde ljudet) , det resulterade i höga jämfotehopp, småstegringar och piruetter från Calles sida, 
 
Tro det eller ej, men jag klagar inte, han är så himla glad just nu och större delen av rundorna sitter jag bara och  skrattar åt honom. Det är härligt att se honom så glad och full av energi.. Det är underbart att känna hans rena glädje efter en galopp och hur han inväntar min signal, hur han nästan frågar "Ska vi galoppera igen matte? Ska vi galoppera igen? SNÄLLA, SNÄLLA, bara en galopp till! Nehe.... Nu då?" .
 
Han är underbar min häst, och om han inte hade haft lite bus och rävar bakom öronen så hade jag däremot blivit orolig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0