{ ~☆~Connect~☆~ -

Gårdagens Calle

Linnea kom ut och fick rida lite på banan igen, det var lite fruset så det blev ett kortare, väldigt basic och grundläggande pass, och det gick riktigt bra! 
 
Igår hade Linnea hittat tillbaka till Calle igen och det var ytterst få stunder som dom inte arbetade ihop. I lördags blev det ett lite hårdare pass (inte så extremt ansträngande egentligen, men tillräckligt) så det passade rätt så bra att rida ett kortare pass igår där han bara fick röra igenom sig ordentligt.
 
Större delen av passet bestod av skritt, där L fick träna på halterna (som hon blivit så mycket bättre med) bad henne att be Calle att länga och korta steget och lite sådana saker. I traven låg fokus på att tempoväxlingar och att hon skulle ha en lätt och flexig kontakt med Calles mun hela tiden (hon får aldrig bli stum i handen), i traven har nämligen L en tendens att glappa väldigt med tyglarna, men igår gick det riktigt bra.
 
Passet varade i ungefär 15min (exklusive fram och avskrittning) och det var alldeles lagom för Calle, han stod sedan och halvsov i stallet medan L maserade in honom med liniment.
 
Min lilla sötöra (som för övrigt behöver klippas) är det bara jag som tycker hans öron är så otroligt söta? Calle har verkligen extremt små och breda öron, jag tror nästan att Drullans var större, och hennes var väldigt nätta.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0