{ ~☆~Connect~☆~ -

Mål med Calle 2016

  • Komma igång att rida för tränare igen. Det var verkligen evigheter sedan jag red för tränare på Calle, har varken haft tid eller resurserna till det, men i år så! Hoppas på att kunna åka iväg någon gång varannan vecka iag, måste dock träna på att köra med släp först..
  • Fortsätta trickträningen med C. Tricktränade gjorde jag en del i början när jag nyss fått Calle, men det rann dessvärre ut i sanden när jag började på Jälla och bara kom hem på helgerna. Nu har jag världens chans att komma igång ordentligt då jag inte kommer kunna rida än på ett tag, så trickträningen kommer börja så fort jag kan gå en längre stund på gipset. 
  • Vänja C vid klippmaskinen. Det är inte mycket Calle verkligen är rädd för, han må vara en riktig fjant många gånger, men det är mest spel för galleriet, det är väldigt sällan jag känner att han är okontaktbar, till skillnad från Drullan.. Men, han gillar verkligen inte klippmaskinen, han tycker verkligen att den är skitäcklig och står mest och darrar när jag klipper honom, så klippmaskinen är något jag kommer fortsätta vänja honom vid. Planen är att under något lov samt under helgerna ta med klippmaskinen varje dag och bara stå med den igång mot honom, max 10-15min/dag och se om han vänjer sig något eller inte!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0