{ ~☆~Connect~☆~ -

Planen för morgondagen, Linnea och Calle

Linnea ska rida lite lektion på Calle för mig imorgon kl 11, hoppas på att mamma eller någon annan i familjen ska kunna skjutsa mig till stallet, men om det inte är möjligt får jag bita ihop och hoppa/gå dit.
 
Egentligen så får jag inte vara i stallet än, har fortfarande lite sårskorpor på såret men jag tror att så länge jag bara sitter på en pall på stallgången och inte går in i boxarna så borde det inte vara några problem, får väl tvätta runt ärret ordentligt efteråt.
 
 Lite bilder på Linnea och Calle sist hon red honom, ett av deras bästa pass. Linnea blir lätt lite stum och hård i handen, vilket resulterar i att Calle krullar ihop sig och tappar bakbenen. 
 
Här ser vi att hon är lite för hård och stum i handen, han börjar krulla ihop sig och blir spändare i steget, dock inte extremt.
 
Här är någon sekund efter då jag sagt till henne, hon mjuknar i handen och släpper fram honom igen.
 
Det ska bli intressant att se henne rida igen, ungen är bara 13-14år, skitduktig och otroligt ödmjuk verkligen, men som sagt, hennes händer tenderar att bli lite hårda/stumma och hon brukade bli lite väl fokuserad på böjen på nacken än att få med bakbenen.
 
Tänker att morgondagens pass kommer få vara runt 20-30min exklusive fram och avskrittning.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0