{ ~☆~Connect~☆~ -

Vackra vinter

Till skillnad från många andra så älskar jag verkligen vintern och den snö som förhoppningsvis kommer med den. I mina ögon finns det inget mysigare än att bylsa på sig ordentligt och ge sig ut på en långtur i skogen, att rida i ett knäpptyst sagoland med träd täckta av rimfrost, att se de små puffarna efter ens egna + hästens andetag, ja nu drömmer jag mig bort lite... Visst man kanske förfryser fötter och fingrar lite granna, men det är det värt.
 
Något som känns lite sorgligt är att vi inte haft någon ordentligt vinter de senaste två åren, men i år så har vi fått en riktigt kall och vacker vinter, och jag kan inte ens vara ute och njuta av den.. Idag är det perfekt väder för en ridtur, det är -15 grader, solen skiner, det är helt vindstilla, rimfrost i träden och fåglarna kvittrar, behöver jag säga mer? Vill bara slita av gipset och springa till stallet, kommer dock hålla mig i skinnet och ligga kvar i sängen, känner liksom inte för att gå sönder! ;)
 
C förra året
 
För övrigt så är det knappt tre veckor kvar med gips, sen jäklar kommer jag vara i stallet, skulle inte förvåna mig om jag sover där några nätter.. haha..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0