Ovisad bild

I våras tog jag några riktigt härliga bilder på när Calle galopperade runt i hagen (med granntjejen Linnea som fick springa runt som motivation, haha..) visade en del av bilderna då, men sen så har jag glömt bort bilderna lite. 
 
Den här bilden har jag inte visat tidigare, men visst är den härlig? Kan meddela att C hade skitkul vid detta tillfället.. Så fort Linnea kom i närheten så stod han med spetsade öron och steppade, för att sedan bralla iväg för fulla muggar, haha! 
 
 
 
 
 

Love my horse

Igår var det träning på schemat för mig och Calle, första gången på drygt två veckor. Kan meddela att det (stundtals) kändes väldigt ringrostigt, men desto varmare i kläderna vi blev desto trevligare kändes det. 
 
Som alltid häpnas jag över hur otroligt rolig C faktiskt är att rida, så otroligt pigg och glad om man tar sig an honom på rätt sätt. För tillfället har han en del överskottsenergi då han gått på halvfart medan jag har var borta. När han har så mycket energi så ska man inte ens tänka tanken på att försöka arbeta honom, för då blir han bara som en studsboll.. Så, halva gårdagens pass gick åt till att låta honom busa av sig, för att sedan plocka upp honom och börja arbeta lite smått. 
 
Glömde helt bort att ta med kameran så bjuder på en gammal favorit!
 
Idag är det vilodag som gäller för min del, Amanda har Calle idag och hon skulle ta och rida ut på herr mupp!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home

Efter nära två veckor i Skåne så är det skönt att äntligen få komma hem igen, och som ni säkert förstår så kommer uppdateringen från min sida bli som vanligt igen! För tillfället så finns det inte så mycket mer att skriva, kommer åka till Calle imorgon och rida tänkte jag, samt ta lite nya bilder. 
 
 
Nu när jag är hemma igen tänkte jag fortsätta klura lite på den nya designen..
 
 
 

Bilder med mina bästa vänner

 
 
 
 
 
 
 
 

Unni ska få bli barfota!

Jag fick ett infall för några dagar sedan, då bestämde jag mig olötsligt för att Unni ska få prova gå barfota över sommaren. Det tog mig 2 timmar sedan hade jag bokat tid med min hovslagare, han kommer på lördag morgon och tar bort dom.
Har ju aldrig haft Unni utan skor, så ska bli väldigt intressant!! Hon går så lugnt just nu och de flesta vägarna här är på gräs. Så kände att vad tusan, prova kan man ju alltid! Unni har i övrigt fantastiska hovar och har alltid haft det.
Ska ge det en ärlig chans och tycker jag inte om det till hösten så kommer jag slå på skor igen.
 
 
 
 

RSS 2.0