{ ~☆~Connect~☆~ -

Söker medryttare!

Jag letar fortfarande medryttare till Unni, nu även till Geisha. 
Är du den som jag söker? 
 
Båda hästarna står uppstallade på en liten, mysig gård ca 5 minuter från stan (Enköping). Är man inte för lat går det absolut att cykla på 25-30 min. På gården finns en paddock och hur mycket fina ridvägar som helst! För den hoppinstresserade vill jag bara flika in att det inte finns så mycket hinder material, endast ca 8 hinderstöd och 9 bommar som jag själv köpt in. Skulle man vara väldigt hoppintresserad så kan vi dock säkert lösa det med fler hinder!
 
 
 
 

Till Unni söker jag någon som gärna vill ta det ganska lugnt, träna en del dressyr i paddocken, kanske hoppa lite (eller mycket)? Men lika gärna ska tycka det är mysigt att rida ut på långa mysiga uteritter!
Unni behöver en lugn och stabil ryttare, hon är världens snällaste men har lite svårt att slappna av med ny ryttare, detta för att hon framförallt är så noga med att vara en till lags och göra rätt, så sker ett misstag får man släppa det direkt och bara göra om och göra rätt. Hon tänker mycket, väldigt mycket! Vilket innebär att man måste få henne att tänka på annat och ibland ha en plan A,B,C,D och E, kanske ibland ännu fler planer och prova alla möjliga sorters vägar för att allt ska funka ordentligt.
Unni kan gå lös, i ALLA lägen när man blviit hennes vän, vi har tränat mycket från marken och det är något som jag gör regelbundet med Unni för att hålla huvudet igång på henne.
 
Jag vill ha hjälp ca 2 dagar i veckan, då vill jag gärna att man rider ordentligt dom dagarna, även mockar, fixar mat osv. Hon blir som din häst dessa dagar. Är VÄLDIGT flexibel. Detta innebär att om du kanske bara kan ta 1 dag ena veckan så löser vi det så du kanske kan ta 3 dagar kommande vecka.
 
Det som man får stå för är sånnafall hovslagaren och även 1-2 insälpp eller utsläpp i veckan. I stallet står endast 4-5 hästar i höst så går snabbt och smidigt. Detta löser vi också så gott vi kan så detta passet blir när du är i stallet.
(Kan tänka mig någon som kommer 1 dag i veckan och då får man betala halva hovslagaren + ett in/utsläpp i veckan) 
 
 
 
 
 
 
För Geisha söker jag också någon som vill hjälpa till lite grann. Hon är ju bara 4 år och inte gjort så mycket tidigare. Hon ska bli både ridbar och körbar. 
Hon är en B-ponny, alltså måste du vara rätt så liten om du ska vara hennes ryttare, att köra henne kommer gå även om du inte är en "mini människa" eller ett barn.
Jag har haft Geisha i en månad ungefär, känner henne ite rakt igenom men tycker hon är väldigt okomplicerad och lättlärd. När hon kom till mig så kunde jag inte duscha henne själv, men det är inga problem längre, det tog inte mer än 2 veckor av små duschar innan hon blev såpass enkel att ha och göra med. Lärde henne även att komma när jag visslar på ett kort pass i paddocken, så detta är en tjej med ett väldigt smart huvud.
Hon är en väldigt härlig indivit som är otroligt rolig att arbeta med, hon hoppar fantastiskt med bra teknik, går vackert på banan när jag tömkör henne, hon är en aning bakskygg men blir bättre för varje dag som går.
Geisha är en perfekt ponny för dig som vill starta och börja från början, dock utan stress, viktigt att ta allting i hennes takt!
 
Jag vill ha hjälp ca 2 dagar i veckan, då vill jag gärna att man rider/kör/tränar henne ordentligt de dagarna, även mockar, fixar mat osv. Hon blir som din häst dessa dagar. Är VÄLDIGT flexibel. Detta innebär att om du kanske bara kan ta 1 dag ena veckan så löser vi det så du kanske kan ta 3 dagar kommande vecka.
 
Det som man får stå för är sånnafall hovslagaren och även 1-2 insälpp eller utsläpp i veckan. I stallet står endast 4-5 hästar i höst så går snabbt och smidigt. Detta löser vi också så gott vi kan så detta passet blir när du är i stallet.
(Kan tänka mig någon som kommer 1 dag i veckan och då får man betala halva hovslagaren + ett in/utsläpp i veckan) 
 
 
 
Är du intresserad av någon av mina tjejer? Eller kanske båda? Mejla mig gärna på Michelle.Inerud@hotmail.com, annars lämna gärna en kommentar  med ditt nummer eller mejl så hör jag av mig!
Jag är inte ute efter några 'brevvänner' så endast seriösa gör sig besvär. 

Provridningar kommer ske med all respekt för Unni och Geisha, varje person som hör av sig får komma ut och ha några gånger på sig att känna efter och prova lite innan jag tar ut nästa person, detta för att det inte ska bli alldeles för mycket olika människor som rider och säger olika saker till dom. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nicolin

Hejsan! Hur mycket kostar hovslagaren? Och för att vara exakt, vad heter närmaste hållplats om man åker kommunalt? :)

Svar: Hej! Hovslagare för Unni kostar 1100 kr, för Geisha som endast blir verkad just nu kostar det 600 kr :)
Dom finns i enköping :)
connect.blogg.se

2016-06-29 @ 10:40:47
Postat av: Nicolin (igen)

Vart ligger gården? Är det i stockholm? Eller utanför? ;)

2016-06-29 @ 10:43:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0