{ ~☆~Connect~☆~ -

Summering av Unni och Geisha 30/05-16

 
Unni Markarbete i paddocken
 
Wow, vilken häst! Jag vet knappt hur jag ska beskriva hur Unni känns att rida nu, jag behöver knappt ta i henne, hon bara flyter med, som att ta i smör.
Vi körde mycket jobb på volt spåren, en del övergångar och hon var med på minsta vink. Vi gick över till att göra lite serpentiner med volt i skritt som en typ utav vilopaus.
Sedan red vi på stor åtta där vi körde samlad skritt på kortsidorna och sedan ökad trav på långsidan, även där bara flöt hon ut och sträckte ut sig ordentligt, riktigt roligt!
Vi fortsatte med lite voltspår och åttor på liten volt och när hon var riktigt avspänd så skrittade vi ut tillsammans med J & P ca 10 min, riktigt skönt!
Unni fick sig en dusch och blev linimentad innan hon fick gå ut och mysa i kvällssolen.
 
 
Promenad med Geisha
 
Jag borstade iordning Geisha, tränsade henne första gången vilket gick bra, men hon tuggar otroligt mycket på bettet, ska köpa hem ett nytt och prova om det blir bättre, annars ta ut en tandläkare.
Vi gick ut en ca 5 km promenad där vi gick under viadukter där nya E18 går, lastbilar och bilar flyger förbi och det tyckte hon var sådär, men vi stannade mellan tunnlarna och det gick väldigt bra, men det blir en del mer träning där i fortsättningen.
Vi klättrade lite här och var vilket hon verkade tycka var jobbigt, men nyttigt!
Väl hemma i stallet så fick hon sig en rejäl dusch med schampoo osv, det var inte så populärt, hehe! Jag friserade henne lite, tog bort getskägg, jämnade till manen och kortade luggen ytterst lite. Hon är ju så otroligt söt! Ser fram emot att lära känna henne ännu mer!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0