Dagens planer

Vet inte riktigt vad jag ska jag göra idag, eller jo förresten, ska ta ut alla möbler, tja allt från mitt rum, varför? jo för att våran snickare ska slipa våra golv. Annars då? Ska ta med kameran till stallet och fota Dru en liten stund, får väl se om jag får några nya och fina bilder, om jag har tur så är Dru på bra humör.
 
Om jag hinner så går jag kanske någon längre promenad med hundarna men det beror på hur lång tid det tar att tömma mitt rum, måste ju packa ner alla böcker i lådor och det kommer nog ta ett tag. Har också lovat Dru att jag ska ta mig tid och borsta och mysa ordentligt med henne idag, och man ska ju hålla vad man lovar, eller hur?
 

Dagens planer

Skola som vanligt, dock är det kulturdagar så inga vanliga lektioner (Inte mig imot) Eftersom att det är torsdag blir det att åka till ridskolan som vanligt efter skolan. Kommer hem rätt så sent eftersom att ridlekionen börjar kl6, kommer hem runt 8. Eftersom att jag kommer hem så sent så kommer jag inte orka vara i stallet så länge så det blir nog bara att jag mockar och ryktar av Dru lite snabbt innan jag går hem.
 

Lite nya bilder på Dru

Ledsen för min dåliga uppdatering men har verkligen inte orkat blogga, vet att jag sagt det förut men nu ska jag faktiskt bättra mig! Det är så härligt, nu när jag kommer hem från skolan (kl5) är det fortfarande rätt okej ljus att fota i, kameran har fått hänga med till stallet några dagar nu eftersom att ljuset har varit så fint.
 
En sak jag älskar med Drullans utseende är hennes bläs, man ser den nästan bara på våren och hösten, alltså blir jag så fort den kommer fram löjligt glad.. Hah..

Dagens planer

*Gå ut en långpromenad med hundarna innan jag går till stallet.
*Ta med kameran till stallet och fota lite nya bilder på Dru. Tänkte fota en stund i stallet idag innan jag släpper ut henne i hagen!
*Gå en till långpromenad med hundarna.
*Putsa Drus träns.
*Göra matteläxan.
*Hitta mer fakta om Hjalmar Söderberg (Svenska)
*Börja skissa på bilduppgiften.
*Rykta Dru ordentligt.
 
Tja det var väl det, ska försöka hinna med allt men att putsa Drus träns är inte supernödvändigt så det kanske jag inte gör idag men promenaderna med hundarna vill jag hinna med!
 

2 bilder från igår

2 bilder jag fotade lite snabbt i stallet innan jag satte på tränset och täcket. Nu börjar äntligen Drus jäkla vinterpäls fösvinna, hon blir bara finare och finare för varje dag som går (och tyvärr äldre och äldre..) Jag kollade på lite bilder från maj förra året, då var det så underbart grönt ute och Dru hade sin fina (och korta) sommarpäls.. Snart.
 

En bild från dagen


Dagens planer

Tja, kommer sitta och plugga till nationella provet några timmar idag tänkte jag, ska försöka memorera så mycket som möjligt av det som står i boken! Ska rykta Dru ordentligt också, det är något jag ska göra varje dag nu, hon fäller bara mer och mer och jag kan tänka mig att det kliar rätt så mycket.
 
Om jag hinner ska jag gå en långpromenad med hundarna också.
 

Mys<3

Gick inte tidigare till stallet men stannade längre istället, ryktade henne ordentligt. Använde först piggborsten, sen tog jag ryktstenen som jag var duktig nog att leta fram igår och till sist använde jag bara en vanlig ryktborste. Redde ut både man och svans, torkade ur näsborrarna och kollade som alltid hovarna.
 
Stod och velade ett tag om hon skulle ha täcke under natten eller inte, det slutade med täcke eftersom att det skulle bli riktigt kallt och hon fryser rätt så lätt.
 
En nöjd och belåten Dru precis innan jag släppte in henne i boxen, på golvet ser ni beviset på att hon fäller.

Gårdagen

Nej, som sagt så blev det ju ingen ridning igår, och ja det var lite surt men hann istället rykta Dru ordentligt! Det är verkligen svårt att vara på dåligt humör när en varelse med vita, lurviga öron och rosa glittergrimma hälsar på en med en mjuk, hummande gnäggnning, sötaste lilla Dru<3 Nej men allvarligt talat så försvann det dåliga humöret så fort jag fick syn på mitt lilla fullblod, så länge jag har henne så är jag lycklig!<3
 
Aja, iaf, tror att jag kommer ta in Dru lite tidigare idag, tänkte ta och rykta henne riktigt ordentligt innan det blir mörkt, hon fäller så extremt mycket så det behövs! Annars då, tja det är fredag så det blir väl bara att ta det lugnt och slappa när jag kommer hem.. Nej förresten, det är nationellt prov på tisdag så det blir att plugga mycket!
 

Varning, irriterad Johanna!

Borde egentligen varit på ridskolan nu men tyvärr så bestämde sig den jävla bilen att krångla, skit också! Torsdagarna (ridningen) är det enda som jag verkligen ser fram imot i veckan och självklart så bestämmer sig bilen för att krångla just idag.. Fan känner mig ledsen och vill nästan bara gråta.
 
Jaja, ta det lugnt allihopa, jag vet att det finns betydligt värre saker, jag vet men jag tänker tycka synd om mig själv 5min till sen ska jag bege mig till mitt eget stall och beklaga mig för Dru.
 
Äh, ta det lugnt jag ska inte klaga mer men.. ÅH, gammal bild.. Tänk hur det var när jag kunde rida när jag ville och var lycklig och hade en fr.. FAN!

Spike

För kanske något år sen när jag fotade Spike såg han på 99% av bilderna ut som en galning, inga snygga bilder på honom inte! Alltid när jag fotade honom så gjorde han någon grimas, stod på ett konstigt sätt, fick ryck precis när jag skulle fota.. NU börjar han faktiskt mogna lite, han har fortfarande den där unghunds glädjen och den tror jag att han aldrig kommer förlora men han börjar även bli riktigt snygg och lite lugnare!
 

Alliz

Här kommer bilderna på Alliz som jag lovade för ett tag sen!
 
Något jag verkligen älskar är att fota hundarna när de tränar, det är så underbart att se hur roligt dom har. Alliz är dock rätt så svår att fota eftersom att hon är så jäkla snabb, det är svårt att hänga med om vi säger så! Hur kul det än är att fota hundarna när de springer runt så är att det verkligen inte det lättaste och det är inte ofta jag får riktigt bra bilder!
 
Kommer lägga upp några bilder på Spike någon gång under veckan!

Sorry!

Ledsen för min dåliga uppdatering men har inte orkat eller haft lust att blogga!
 
Vad har hänt de senaste dagarna? Under veckan var det ju skola och det är inte särskilt intressant att läsa om kanske. Igår var det rätt så kyligt men väldigt fint väder hela dagen, jag stod en stund i hagen och mös med min fina lilla Dru, så underbart mysigt! När jag kom hem gick jag en långpromenad med hundarna, det var uppskattat! Senare på dagen gick jag en till långpromenad med hundarna och gick sedan om stallet för att ge Dru henne kraftfoder!
 
Planerna för dagen är att gå två långpromenader och jobba en stund med svenska och SO!

Promenad i solskenet

Vilken härlig dag! Solen lyser, det är 4+ och det blåser inte allt för mycket, underbart! Det känns som att våren äntligen är påväg, förmodligen kommer det komma mer snö någon gång under mars och då kommer jag fnysa åt att jag sa att våren var påväg men iaf! 
 
Var nyss ute på en långpromenad med hundarna, det var länge sen jag verkligen kände för att gå en lång runda så det var hur underbart som helst! 

Klar!

För ungefär 40min sen vart jag äntligen klar med den här bilden! Den har legat på hyllan (eller i mitt nattduksbord för att vara exakt) i flera veckor nu, har inte orkat eller kännt för att rita klart den. Anledningen till att den har fått lega så länge var för att det är så jäkla jobbigt och tröttsamt att rita alla dessa små ådror. 
 
Det här är förmodligen den bästa bilden jag ritat och jag är väldigt nöjd (DET får man inte höra ofta från mig) självklart är det mycket jag behöver bli bättre på och det är vissa saker jag slarvade med (bogen, en del av halsen, tränset osv) så att det inte blev så bra men men. 
 

RSS 2.0