Stalltjänst

Sitter just nu i mitt rum på skolan och lägger upp plugget för den kommande veckan som innefattar stalltjänst, prov, diverse uppgifter och Calle, har mycket att göra och så lite tid.. hehe..
 
Angående Calles hälta så är den borta nu, så därför fick han följa med till skolan iaf Jag longerade honom i morse, och då rörde han sig helt fritt,i både skritt,trav och galopp, känner mig väldigt lättad men håller ögonen öppna och tar det väldigt försiktigt, tänker att han kommer få vila imorgon och tänker jag sitta upp på honom en liten stund på tisdagen för att se hur han känns! 
 
 
 
Har som sagt med mig Calle till skolan, och han verkar ha funnit sig själv till rätta i gäststallet, han både äter och dricker med god aptit och känns lugn och tillfreds. Jag hoppas verkligen att han kommer trivas, och i värsta fall så får han väl åka hem igen, jag tror dock att det kommer gå bra! 
 
 

Orolig

Calle är halt. Hältan lättade (eller hu man nu ska säga) efter att han fått röra lite på sig, och det var bara i traven som man såg den och han är varken varm eller i svullen i benen. Jag hoppas att det inte är något allvarlig, men lite orolig blir jag, han har aldrig varit halt under den tid jag känt honom och sist jag hade att göra med en halt häst var med Dru, och vi vet hur det slutade..
 
 
Jag tänker alltid det värsta, när Dru vart halt så var jag helt säker från början att hon aldrig skulle bli bra igen, det var vad min magkänsla sa mig, och jag hade rätt. Den här gången kan jag inte lita på min magkänsla, då den är infekterad efter vad som hände med Dru.
 
 
 
 

Lunchfodringar i helgen.

Denna helgen så har jag lunchfodringarna i stallet. Jag kommer ta en buss vid 09.00 eller 11.00 imorgon bitti, orkar faktiskt inte sätta alarm så det får helt enkelt bli när jag vaknar som jag tar bussen. Ska göra alla hö påsar till alla de andra hästarna för hela helgen tänkte jag så att jag kan se till att jag på söndag inte behöver bry mig så mycket utan bara gå ut och lämna allting.
 
Ska även rida ut Unni någon dag i helgen, hoppas på bra väder för annars så blir jag kvar i ridhuset antar jag, sålänge det inte regnar eller är storm så går det bra för mig och Unni.
Ska även mocka upp hennes box ordentligt så att det luftar ordentligt imorgon, var ett tag sedan jag hann göra det, dagarna blir så fruktansvärt korta nu när de blir mörkt redan vid 15.30... Trist!
 
 
Här är en bild från sen sommaren då jag hade lunchfodringar... Åhhh vill bara tillbaka till solen och värmen nu! Saknar verkligen att kunna gå runt i kortärmat och att inte behöva ta sig igenom floder av gegga för att komma till hästarnas hagar... Jag är ju även en sådan tjej som inte kan lägga höt vid geggan, som väldigt många andra i stallet gör, så jag försöker så mycket jag kan kriga mig igenom gennan för att hästarna inte ska behöva stå och äta med lera upp till benen. Får se om jag kanske får en riktigt fin lermask över hela krppen imorgon eller om jag klarar mig hel och ren? Haha!
 
 

Körkort!

Nu ÄNTLIGEN är det där förbaskade körkortet taget! Nu ska min lilla skrutt bil städas och 
besiktigas, sedan så kommer jag kunna ta mig vart och hur jag vill själv! Så otroligt skönt verkligen!
 
Nu kommer jag tillbaka hit på bloggen, har ärligt talat varit riktigt skönt med en lång paus från bloggen,
säkert för att jag pluggat varje ledig stund så jag inte ens orkat tänka på att blogga. 
Nu vilar jag mitt huvud några dagar till men under helgen så fixar jag en del tidsinställda som kommer 
dyka upp under veckan!
 
 
Övrigt har jag varit på en heldag i Stockholm med min älskade pojkvän som jag fick av honom då
jag fyllde år, har fått färga mitt hår och haft en allmänt underbar dag, så nu är jag alltså brunett igen ;)
 
 

Ledig

Förstår ni glädjen när man ser att att man inte har några lektioner på fredagen, och efter klartecken från lärarna inser att man är ledig och därmed kan åka hem en dag tidigare, vilket betyder mer tid med min mupp! 
 
Denna vecka har varit extremt lugn och bra, korta dagar och inte mycket jobb, och såg att jag var godkänd på det prov jag var bombsäker på att jag kuggat på, vilket betyder att jag bara behöver göra ett omprov #glädje! 
 
Första gången Calle såg sitt nya hem, snart 1,5 år sen! 
 
Det känns skönt att ha en extra dag hemma, då jag har stalltjänst nästa vecka, vilket betyder att jag inte kommer komma hem på nära två veckor, men lite förvänansfull är jag då jag under stalltjänsten kommer ha med mig Calle till skolan! Kommer se till att motionera/aktivera honom på något sätt varenda dag under veckan så att han verkligen får ut den energin han har legat och samlat på sig!
 
Det kommer vara underbart att ha min häst hos mig under en hel vecka, dessutom kommer det bli kul att se vad mina "nya" vänner tycker om honom! han är ju lite speciell, hehe.. 
 
 
 

För att visa bilder på en ren häst är överskattat..

 
 
 
 
 

Stressad?

.. ta då en titt på dessa bilder på Dori, kan nästan garantera att efter en liten kommer stressen rinna av er! 
 
 
 

Dru och Hellre

Om ni bara visste hur många bilder jag har på Dru, går knappt att räkna.. Dessa bilder älskar jag, min prinsessa som alltid visade sin snygga (okej nästan alltid..) mot kameran. Bilderna är över två år gamla, och jag kommer ihåg tillfället så väl, Hellre och Dru var så söta mot varandra den dagen, och stod nära varandra i över en timme och poserade samtidigt för kameran.
 
Känns sorgligt när jag tänker på att både Dru och Hellre är borta nu, om det nu skulle finnas en himmel så hoppas jag att de är tillsammans igen.
 
Den där rosa, grittliga grimman.. jag är ingen rosa person, och när det gällde Dru så var jag väldigt noggran med att inte ha rosa just på henne, då jag tyckte (och fortfarande tycker) att det skulle bli alldeles för "prinsessigt" men en dag tänkte jag att, va fan, jag måste ha något rosa till min vita drömponny, så då fick det bli en rosa, glittrig grimma. 
 
Nu efterhand kan jag tycka att hon var rätt så söt i den, trots att den egentligen är rätt så gräslig.. haha
 
 
 
 

Mitt liv

 
 
 
 

..

 
 
 

Dagens ridpass

Idag red jag, för första gången på länge, på ridbanan! Kände att det var alldeles för länge sen jag red igenom Calle ordentligt, så tog mig i kragen och gjorde det idag. 
 
Om jag skulle beskriva passet med ett ord, så skulle det vara katastrof. Calle kändes lika stel som en planka, så på schemat stod en massa lösgörande övningar. I traven så gick det väl sådär, han kändes spänd och springig och jag nådde inte fram till honom. I galoppen gick det inte alls, så saktade därför av till skritt och la fokus där istället. 
 
Efter mycket lösgörande och övergångar kändes det bättre, men inte i närheten av så bra som han kan kännas. 
 
Kan avsluta med att säga att jag är nöjd med honom, han försöker och det är inte så konstigt att det inte kändes bra, det är liksom mitt eget fel som inte har ridit igenom honom ordentligt på evigheter. 
 
Imorgon tänker jag rida ut, men tänkte att jag ska avsluta med att lägga fram lite bommar på banan för lite lösgörande arbete också! 
 
 
 

Att bemöta en häst i trafiken

 Något som aldrig kommer upphöra att förundra mig är hur vissa människor bemöter häst och ryttare i trafiken.
 
Jag vet inte om alla upplever det här, eller om det bara är jag som har en förfärlig otur, men på i princip varenda uteritt stöter jag på någon person som skulle behöva få en lektion hur man bemöter hästar. Jag har varit med om lastbilar och traktorer som dundrat förbi (på en supersmal, liten kringelkrok väg) trots att jag gjort tydliga signaler om att sakta ned. Jag har stött på en postbil som (under en ovanligt blåsig dag) varenda gång han kom bakifrån, tutade, vilket hände tre, fyra gånger..
 
Skulle kunna skriva en lång lista med exempel, men tänker hålla mig så kortfattat som möjligt. Jag tror faktiskt att de flesta människor inte menar något illa, de tänker sig helt enkelt inte för, som t.ex. postbilen, jag är rätt så säker på att föraren inte menade något illa, förmodligen var han orolig för att Calle och jag inte hörde honom, och därför tutade han för att klargöra att han var där. Inte så smart då Calle vart helt förskräckt varenda gång och då reagerade starkare på bilen än vad han annars skulle ha gjort, men fortfarande så tror jag inte att han menade något illa då han körde så extremt försiktigt förbi oss, just det tillfället handlade det bara om okunskap. 
 
Ett exempel där det inte var av misstag var i somras när jag red ut. Jag stötte på några unga och förmodligen rätt så berusade sommarstugegäster, som körde flakmoppe, som när dom såg Calle och mig började varva motorn och köra onödigt nära, + försöka jaga på honom med sina röster, att jag vart förbannad förstod dom inte alls. 
 
Det tåls att säga att Calle är en väldigt säker häst i trafiken, men även han kan reagera och bli rädd, vilket har hänt några gånger.
 
Jag förstår inte varför det ska vara så himla svårt att förstå hur man ska bemöta hästar, tycker att det är rätt så självklart att man inte ska tuta, att man inte ska köra så nära som det bara går, eller köra löjligt fort förbi.
Jag kan ärligt säga att jag ofta känner mig förbannad och uppgiven, men jag tror som sagt inte att det är så många som faktiskt vill jävlas, utan problemet handlar snarare om just okunskap och att folk helt enkelt inte tänker sig för. 
 
Glädjen när folk försöker, när man ser hur dom tvekar och istället för att ta en risk, stannar och eventuellt stänger av motorn, och sedan väntar tills man kommit en bra bit innan de försiktigt kör iväg. Människor som försöker, som förstår att det är stora djur som kan reagera, ler och vinkar jag alltid glatt till, kanske ger en tumme upp. 
 
Jag ber inte om mycket, bara att man ska visa hänsyn och respektera alla som är ute i trafiken.
 
 
 
 
 
 

Ekar tomt

Uppdateringen har varit halvkass från min sida, men kan faktiskt säga att jag inte har haft allt för mycket tid, eller lust. Imorgon har vi prov, är inte så orolig faktiskt då det inte är så stort och det inte var så mycket att plugga på. 
 
Imorgon är det torsdag, vilket betyder att det, äntligen, snart är helg! Vill bara hem och pussa och krama ihjäl min prins, längtar tills nästa år då jag tar körkort och slipper bo här på skolan! 
 
 
Det är allvarligt talat löjligt hur mycket man kan sakna en häst, och ens egna säng och rum.. som jag sagt så många gånger, tack och lov för Alliz, utan henne skulle jag aldrig kunnat bo här!
 
 
 

Man vill ju nästan gråta

Imorgon är det tyvärr måndag igen, vilket betyder 4-5 dagar utan Calle, usch.. Jag älskar verkligen denna hästen, han är så fantastisk och underbar, skulle inte byta ut honom för några pengar eller hästar i världen! 
 
Han är speciell, denna herre, hans personlighet ändras med årstiderna, han kan inte vara still med huvudet och så fort han tycker något är tråkigt så ser man nästan hur det kryper under huden på honom. Ibland blir man trött, men samtidigt skulle jag aldrig vilja ändra på hans personlighet (hur han är mot andra hästar är en annan sak) för i slutändan så finns det ingen snällare häst.
 
 
 
 

Hälsar på!

Hej alla! 
Jag har ju varit borta från bloggen en längre tid för att lägga all fokus på mitt körkort jag håller
på att ta, jag har klarat uppkörningen och snart är det dags för teoriprovet! Så snart jag klarat
teorin så har jag all den tiden som jag brukar ha och kommer då att blogga som vanligt igen!
Saknar verkligen att få sitta på kvällen och skriva av mig, jag har en hel del att berätta för er som har hänt,
tänkte dela lite korta saker i detta inlägget så ni hänger med mig och Unni i svängarna med.
 
Till att börja med så börjar Unni sättas igång, red henne idag i ridhuset, skrittade och galopperade
några få varv. red ca 30 minuter och då gjorde vi öppnor/slutor, skänkelvikningar, serpentiner och
annat så Unni fick använda huvudet. Det var riktigt roligt och Unni var så motivierad till att göra
rätt och jobba ordentligt! Sååå roligt verkligen att få sitta på Unni igen och hon visar upp sin fantastiska sida!
 
Nu till något som är helt absurt.... När jag skulle ta av sadelskyddet på dressyrsadeln idag så 
upptäcker jag att den är full med rivmärken från en katt som rivit på den....
Jag kan knappt skriva detta utan att få ett utbrott då det är så jävla klantigt rent utsagt att den där
katten är i sadelkammaren, vilket den inte får! Den kissar, bajsar och det luktar pyton! Och nu även
börjar riva sadlar... Och detta är då även sadeln som jag sparat ihop till, jag har inte råd att reparera skador
eller liknande, och inte får man någon ersättning för sådant heller... Helt sjukt enligt mig faktiskt!
 
Jag anser att betalar man en stallhyra så har man garanti på att ens utrustning ska vara i säkert 
förvar och inte råka ut för sånnahär typer av olyckor om inget annat skulle sägas, tillexempel
att man ska ta med sina grejer hem osv.
 
Men jag trivs ju som fisken i vattnet i Unnis stall så jag tänker inte ställa till en större scen av det hela,
har skrivit ett väldigt tydligt meddelande på tavlan om att katten inte ska in i sadelkammaren igen,
antar att ingen annan heller vill ha sin sadel dekorerad med rivmärken. Men hur som helst så finns
en räddande ängel i stallet också, en av de nya som flyttat in i stallet med sin häst, hon började massera
in min sadel med jätte fet sadelfett och påstår att rivmärkerna inte kommer synas lika mycket!
Så jag ska massera in sadeln med hennes sadelfett några upprepande gånger och hoppas verkligen
att det kommer försvinna lite. Dock kommer inte de stora märkerna försvinna då de är för djupa rivmärken....
 
 
Snart kommer vi tillbaka! Såfort mitt körkort är taget så kommer vanlig uppdatering från min
och Unnis sida igen! 
 
 
 
 

Underbara liv

 Idag har det var grått, mörkt och trist väder hela dagen, det + blåsten var ingen höjdare kan jag säga.. att ge sig ut i vädret för att rida kändes till en början inte alls lockande, men som alltid, väl på hästryggen var jag fullständigt tillfreds med livet. 
 
Idag red jag en riktigt lång runda, var ute i över 2 timmar med muppen, vilket behövdes, det vart flera snabba och några få långsamma galopper och lite bocksprång på det. Bocksprången måste jag bara ta upp, för dom var så lustiga! Calle brukar ta ut sina rörelser mycket mer, vilket gör att det är relativt lätt att följa med i rörelsen, idag däremot så kändes det typ som när man åker skidor, rätt över en puckelpist.. det gick dock över väldigt snabbt, tror att han tyckte det vart lika obekvämt som jag, haha.. 
 
Älskade lilla häst <3
 
Tänker ta och rida ut en längre runda imorgon också, eller kanske rida lite på banan?  Det var så himla längesen jag verkligen red dressyr på muppen, kanske inte skulle vara helt fel faktiskt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Älskade häst

Herregud så skönt det är att vara hemma igen! Den här veckan har saknaden efter min Callemupp varit extra stor, av någon anledning, så idag kl 21 gick jag till stallet med Spike som sällskap och myste med min prins i över en timme, han verkade faktiskt glad över att se mig och njöt av rykten! 
 
Imorgon ska jag rida ut en lång runda och bara mysa, njuta av helgen och försöka glömma bort det faktum att det snart är måndag igen.. 
 
 
 
 

Dagge

 
 
 
 

Dorran

 
 
 
 

Rasken

Min favorit i stallet, mysigaste ponnyn ever! 
 
 
 
 
 
 

Den där ponnyn..

Letade igenom mitt bildarkiv efter en specifik bildserie, men kom av mig när jag hittade gamla bilder på mig och Dru från ett ridpass, satt med tårar i ögonen och ett stort fånigt leende på läpparna medan jag gick igenom bilderna. 
 
Kan säga att det kanske inte såg så vackert ut, men herrejävlar vad roligt vi hade ihop, kan säga att det där med samlad galopp bara var onödigt enligt Dru, och mitt 13-14 åriga jag höll fullständigt med henne!
 
 
 
 

och då var det skola igen då

Tro det eller ej, men det var faktiskt väldigt skönt att komma tillbaka till skolan igen, ta igen det jag missat, men framförallt så var det skönt att träffa kompisarna igen, underbara människor! 
 
Trots att jag var sjuk en vecka så känns det inte som att jag har missat så otroligt mycket, vilket känns väldigt skönt, det kändes lite stressat när jag låg hemma sjuk och hörde alla lärares röster i mitt huvud som sa hur mycket man missar om man är borta bara en dag, är dock väldigt glad över att jag inte var sjuk längre! 
 
Har varit en stund med några tjejer från klassen en stund på kvällen, men resten av tiden så har jag pluggat på inför provet som vi har imorgon, är lite osäker på hur det kommer gå.
 
Saknar redan min pålle, två bilder från helgen då Calle krävde min uppmärksamhet när jag försökte fota hästarna.
 
 
 

Hur kommer det sig..

Att det alltid är min häst som lortar ner sig värst?
 
Så här ser det ut nästan varenda gång jag ska rida under hösten, hade jag inte kunnat få en lite renligare häst efter åren med Dru? tycker att jag förkänar det, men självklart så håller Calle inte med.. 
 
Nej skämt och sido, jag är glad över att han rullar sig, han ser alltid så belåten ut! 
 
Bilderna var förresten på hans "rena" sida, nu skulle sett den andra..
 
 
 
 

Vill ha..

 
 
Schabraken ovan skulle jag inte säga nej till, tycker dom är så grymt snygga, jag som inte ens brukar gilla gulddetaljer på hästutrustning! 
 
Älskar hööks som gör så underbart snygga produkter, som dessutom inte kostar skjortan! Kvalitén är inte så tokig heller, har flera märkesprodukter som inte håller samma mått när det gäller just kvalité. 
 
 
 
 
 
 
 
 

..

Varenda gång en viss lärare ritar en streckgubbe för att försöka förklara något. 
 
 

Kane

 
 

Klockren

 
 
 
 

Trött

Har varit sjuk hela veckan, så har i princip bara legat och sovit och sedan pluggat på till biologiprovet som vi har nästa vecka. Det är så himla surt att vara sjuk, speciellt när jag vet att jag har en häst drygt 5min bort, som behöver mycket motion. När jag är i skolan så har jag inte så mycket val, jag kan inte ta mig hem hur som helst, men när man ligger hemma sjuk, så känns det så himla frustrerande att inte kunna gå till stallet och rida.
 
Idag mår jag bättre, känner mig fortfarande väldigt hängig och är väldigt förkyld, men det är betydligt bättre nu! På eftermiddagen så masade jag iväg till stallet för att rida, red ut en lång runda på  2 timmar, väl hemma igen så gick jag och la mig, helt slutkörd. 
 
 
 
Imorgon blir det att rida igen, eventuellt samma runda, han var så nöjd i stallet idag, stod och sov i boxen. 
 
 
 
 

Stalloutfit

Jag är en person som är extremt bekväm av mig när det gäller kläder, och det finns ingen person som är så ointresserad av mode som jag, dvs jag har i princip alltid på mig mjukisar och en pösig tröja, inte så snyggt men ack så bekvämt. 
 
I stallet är jag (hör och häpna) lite bättre, där tycker jag att det är kul att se lite fin ut, dock bara hemma.. i skolan har jag bara mina slitna och gamla kläder.. men, hemma eller inte, fortfarande så vill jag ha pösiga tröjor och västar, förmodligen är mina ridbyxor de enda plaggen i min garderob som faktiskt inte sitter pösigt på mig..
 
 
Dessa två plagg är mina favoriter, så extremt bekvämt och dessutom rätt så snyggt. Till det så har jag förstås antingen någon ridbyxa eller mina älskade mjukisar, beroende på vad jag ska göra och vilket humör jag är på.
 
 
 
Finns säkert många som kräks på mig och min stil, men allvarligt talat så bryr jag mig inte, jag kommer fortsätta gå runt osminkad i mina mjukisar och pösiga tröjor.
 
 
 
 
 
 

Min klippa

 
Min fina Alliz <3
 
 
 
 
 
 

Spike

 
 
 

Visste ni att..

.. Jag avskyr höns? tycker dom är skitläskiga med sina små, svarta knappögon.. och ni vet när dom vrider runt huvudet och stirrar på en? usch.. 
 
.. jag nästan aldrig rider Calle på banan längre? Jag tycker det är så tråkigt att rida på paddocken just nu, så därför sker all dressyr på mina långa uteritter för tillfället.
 
.. en till anledning varför jag inte rider på paddocken är för att jag tycker det är så förbaskat roligt att utforskaskogarna och alla små vägar som finns ute hos mig, har en speciell runda nu som jag gärna vill utforska.. rida vilse nästa! 
 
 
 
 
 

Mina fina hundar

 
 
 
 

November

Jag insåg nyss att vi redan är inne i november månad, hur sjukt är inte det? 
 
Enligt mitt tycke så borde det redan vara typ -10 grader ute, istället är det +10.. Hagarna blir leriga, vägarna blir leriga, skogen blir lerig, paddocken blir tung och eventuella vattenpölar bildas, och som det inte är nog så blir dessutom hästarna leriga.. min kära häst är extremt duktig på att lera in sig.. 
 
Jag är en person som inte trivs så värst bra i värme, så därför har jag faktiskt inget emot vintern. När jag tänker på vinter och snö så ser jag bara alla mina favorit ställen i skogen framför mig, föreställer mig att man rider genom den knäpptysta skogen, mellan tallarna, genom ett puderlikt snötäcke, man har en tjock jacka på sig och rider självklart barbacka med ett täcke lindat runt benen, då och då hör man hur snö faller från grenarna.. mys..
 
En annan bild är att man galopperar över ett snötäckt fält.. behöver inte säga så mycket mer, något härligare får leta efter..
 
Min älskade och väldigt saknade snöboll/isbjörn, sötare häst finns det inte..
 
Om man ska ta något minus med vintern så är det tyvärr den vidriga halkan som alltid kommer någon gång.. ett annat minus är också Calles personlighetsförändring, som jag kommer ta upp i ett annat inlägg.. 
 
 
 
 
 

Unni 02/11/14

 
 
 
Idag red jag Unni i ridhuset med halsring! Jag la upp det så det blev en hel del träning på att flytta 
henne ut och in, sedan även att ha små volter som max skulle vara 10 meter, vilket
Unni klarade galant! Super tjejen!
 
Idag provade vi även traven och galoppen. Vi travade till en början på långsidan och sedan skritt
på kortidan, detta för att jag ville att hon skulle vara bekväm med att sakta av direkt innan
jag krävde mer utav henne. Men när hon sedan lyssnade korrekt så travade vi varvet runt vilket
gick super bra verkligen!
 
Sedan så fattade jag galopp. Unni fick tok ryck och slängde sig iväg, hon lyssnade inte över huvud
taget på mig så jag höjde rösten ordentligt vilket fick henne att lägga tillbaka fokus på mig innom loppet
av en sekund! Haha! När hon väl lyssnade så galopperade vi på volten i typ två varv och sedan 
så saktade vi av igen. Vi skrittade sedan av och då gjorde vi serpentiner med en volt i varje
serpentin, vilket hon skötte väldigt bra! 
 
Väl klara med ridning så gick vi ut på en promenad då jag även tog med mig kameran, Unni 
var väldigt pigg och nyfiken på allt, det underbara vädret var ett stort plus!
Jag släppte Unni även på en stor gräsåker bakom de andra hagarna så hon fick gå runt lös och 
äta lite, sedan så gick vi hem igen och så fick hon gå ut i sin tråkiga, leriga hage igen...Tråkiga årstid!!
 
 
 

Dagens ridpass

Dagens ridpass var inte på Calle, utan på Dagge som är en av hästarna i stallet! 
 
Dagge är en nordis på 6år (har jag för mig) en supermysig häst att hantera från marken, väldigt känslig! Jag har tömkört honom vid ett eller två tillfällen och sedan hanterat honom lite (som tex när jag har morgonutsläppet) men jag känner honom inte så väl egentligen, idag var första gången jag satt på honom.
 
Dagge är en rätt så speciel individ, och dessutom ung, så vi tog det väldigt lugnt, mestadels skritt, där jag bara testade lite, svängde, gjorde halt osv. På slutet så tog vi några travsteg, och när det kändes bra så avslutade vi! 
 
En bild på Dagge som jag tog för två år sedan.
 
Dagens pass var inte så krävande fysiskt, men det är viktigt att han får lära känna mig, och jag honom, innan jag kräver mer! Det var väldigt roligt att rida honom, då han är så känslig i munnen och rent av positiv, jag längtar tills nästa gång jag får en chans att rida honom! 
 
 

Inköp

Mamma var in på Hööks här om dagen och köpte lite saker jag (och Calle) var i behov av, en tröja, benlindor, ridstrumpor och en himalaya saltsten.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0