{ ~☆~Connect~☆~ -

Longering

Nu har jag faktiskt beslutat mig för att sätta igång Calle lite smått, har inte sett någon hälta på ungefär två veckor och det känns som att han håller på att gå i taket med all sin energi. 
 
Förhoppningsvis kommer hovslagaren snart, tills dess kommer jag dock testa att sätta igång honom lite smått, troligen ingen ridning denna veckan som kommer, men promenader och korta longerings/tömkörningspass. Longeringspassen kommer vara runt 10-15min nu i början och kommer öka på successivt.
 
Så ser planen ut, och jag har redan tagit tag i den genom att longera honom lite kort idag. Passet var utan några inspänningar och varade i max 10min, det var mest för att se hur han rörde sig. Han rörde sig helt rent och travade runt med stora och luftiga steg, i galoppen satte han bakbenen väl in under sig och efter att ha brallat lite så höll han ett lugnt tempo med bra takt. Duktig häst med andra ord! 

 
För övrigt så är det bara en vecka kvar av praktiken nu.. otroligt sorgligt känner jag, vill aldrig åka tillbaka till skolan, kan jag inte bara få stanna kvar för alltid? hah..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0