{ ~☆~Connect~☆~ -

Min fina lilla häst

Nu känns det verkligen att jag och Calle är på gång, han börjar bli så förbaskat fin i både ridning och tömkörning, så himla roligt!
 
Den här veckan har jag faktiskt gått helt efter schemat jag la upp tidigare i veckan.
 
  • I måndags var det träning som vanligt, det kändes lite avigt i början av passet, men ack så fin han kändes i slutet!
  • I tisdags gick jag alltså en långpromenad med C, tänkte att det kunde vara skönt för honom att sträcka på benen utan ryttare dagen efter träning! Måste förövrigt tillägga att det var en dag helt i Calles stil, började med att ta in honom, rykta, gick sedan promenaden, väl tillbaka var det bara in i stallet för att rykta lite till, sen fick han beta i 15min innan det var dags att släppas ut i hagen igen, där han till sist självklart fick lite morötter som belöning!
  • I onsdags tömkörde jag honom, och hjälp så fin han var!! Han lyssnade på mina röstkommandon och arbetade riktigt fint.
  • I torsdags fick han sin vilodag.
  • I fredags red jag ut, och om man bortser från att han var dundertaggad (=exlposiv och stark) så kändes han riktigt fin, och glad var han utan tvekan! ;)
  • I Lördags red jag ett hårdare pass på banan. I början av passet tränade jag på att sitta ned i traven utan stigbyglar (Fy fan säger jag bara..) efter det låg mitt fokus på galoppfattningarna, något som inte fick på räls i måndags. Åter igen måste jag berömma min fina häst, han tog alla fattningarna direkt och arbetade på så fantastiskt fint, blir så himla stolt över min mupp!
  • Idag red jag ut med Linda och Linnea, vi red om Fjälby och höll oss enbart i skritt. Calle skötte sig alldeles utmärkt, så mycket mer finns inte att säga, ett utmärkt "dagen-efter-träning"pass helt enkelt!
 
 
Imorgon är det träning igen, ska bli kul att se om vi fortfarande kan få till några fina fattningar inför tränare! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0