{ ~☆~Connect~☆~ -

Min älskade Dru

Nu när jag varken kan vara i stallet eller göra något alls som kräver två fungerande ben så får jag väldigt mycket tid att gå igenom mina gamla bilder. Något man bör veta är att större delen av mina bilder mellan 2010-2013 är på Drullan, har hundratals bilder bara på hennes mule..
 
Jag kan komma på mig själv med att sakna den tiden, alla härliga ridturer i solnedgången, alla långa barbacka galopper, de härliga långpromenaderna.. Visst, jag har upplevt härliga ridturer och har oändligt med fantastiska minnen med Calle, men det är inte samma sak. Jag saknar hennejag saknar allt som har med henne att göra, saknar hennes bockserier, hennes mjuka hummande när hon såg eller hörde mig, jag saknar hennes skarpa temperament, jag saknar henne bara.
 
I juni är det TRE år sedan hon fick somna in, kan ni fatta det? I juni har jag haft Calle i tre år, det känns lika otroligt, vart har tiden tagit vägen? 
 
 
Blir så sentimental av att titta på henne, kommer liksom på saker hon gjorde och helt enkelt hur hon var. Hon hatade vatten, men om jag gick med henne så kunde vi gå ut i sjön, trots att hon var rädd. Hon älskade att hoppa och blev så otroligt het så fort ett hinder dök upp framför henne, på i princip alla bilder där vi hoppar var hennes öron alltid spikrakt spetsade framåt. Hon brukade nästan alltid komma när jag ropade på henne, då med sitt mjuka hummande och i trav eller galopp. Hon var också världens mysigaste, så otroligt kelen mot mig dock inte alls mot människor hon inte kände.
 
Älskade prinsessa <3 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mathildaliv.blogg.se

Åhhh, så vackra bilder på er två!

2016-01-08 @ 10:00:11
URL: http://mathildaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0