{ ~☆~Connect~☆~ -

Plusgrader och isgata

Något som jag verkligen hatar med vintrarna här nere är hur växlande dom är, ena dagen kan det vara -15 grader, andra dagen är det plusgrader och vägarna är täckta av is och vatten.. Det senare alternativet är hur det ser ut idag, nästan all snö är borta men vägen täckt av is, med tunt lager vatten över sig.. Jag får lite panik över att jag vet att Calle inte har några broddar på sig, kan ju liksom inte göra något åt det själv, men ska se om jag kan övertala mamma och min bror Simon att åka till stallet ikväll och brodda honom åt mig. Om inte tar jag fan och trotsar allt och gör det själv. Eller kanske inte. 
 
Vår älskade Kane som vi var tvugna att låta somna in förra året, han blev bara drygt ett år.. Världens keligaste hund, som jag saknar honom. Det känns fortfarande så tomt med bara två hundar, men förhoppningsvis kommer vi ha tre hundar igen om några veckor, längtar!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin Berg

Super fin bild!

2016-01-26 @ 13:31:06
URL: http://mitttvatusensexton.blogg.se/
Postat av: Tuva Björnwall

Så fina bilder!! :D

2016-01-26 @ 17:49:40
URL: http://nouw.com/fattagaloppen
Postat av: Elin

Är samma väder hos mig oxå! Så irriterande! Tråkigt med hunden :( Men roligt med en ny :) Vad för ras är det?? :D Eller ni kanske inte bestämt? :)

Svar: Det blir en till jaktlabbe! :)
connect.blogg.se

2016-01-26 @ 21:17:17
URL: http://katteselin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0