{ ~☆~Connect~☆~ -

En sådan dag

På grund av mitt brutna ben så var jag borta en hel del från skolan, klarade helt enkelt inte av att bo på elevhemmet när jag hade så fruktansvärt ont och kände mig så maktlös, i mitt huvud så gick det bara inte. Nu är jag tillbaka i skolan igen, och det är så otroligt kämpigt att vara omkring människor igen. Jag har Social fobi, så ja, jag tycker det är jobbigt att vara runt människor (stora grupper som små) och när jag var yngre fick jag panikattacker i princip varje dag, bara tanken på att gå in i ett klassrum gav mig panikångest. 
 
Idag är det bättre, får inte panikattacker särskilt ofta längre, men idag var det dags igen. Jag hatar när det händer, allt blir suddigt och jag börjar hyperventilera, kan inte beskriva hur det känns. Ofta kan jag ta mig ur "attacken" men ibland så går det bara inte, och då springer jag min väg, helst till Alliz, min älskade hund, hon är lugnande för mig. 
 
Idag var en sådan dag då det inte gick, jag kunde inte förmå mig att ens försöka gå till lektionen, för genast dök panikkänslorna upp igen. Jag kanske borde ha försökt mer, kanske borde ha tvingat mig själv att ta stegen till lektionssalen, men idag orkade jag inte, jag hade inte styrkan till det idag. 
 
Min älskade och kloka Drusilla, saknar hennes stöd och värme.
 
Imorgon är det nya tag igen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0