{ ~☆~Connect~☆~ -

Pollenallergiker

Något som jag ärligt talat börjat fundera över de senaste veckorna är om Calle är känslig mot pollen. Varje vår kommer det en period då Calles tics kommer tillbaka med full kraft, de sker ofta bara över en natt, han är alltså helt som vanligt på kvällen, och morgonen därpå så är han överallt och ingenstans. 
 
Nu är vi i en sådan period igen, bör tilläggas att han under dessa perioder knappt dricker eller äter. Det var nämligen så att i tisdags så var han helt som vanligt, kunde stå och knoppa och borsta på honom i timmar, han stod helt lugn och halvsov, ryckte till bara när det kom en fluga eller mygga som satte sig på honom. I onsdags morse var han överallt och ingenstans, mulen gick, han ryckte till okontrollerat, och han fnös/frustade oavbrutet. 
 
Anledningen till varför jag tror att det kan vara pollen är för att i tisdags kväll så blåste det ordentligt, och onsdag morgon var marken full av pollen, och Calle hade tics. Sen är det så att Calle, under tiden jag har haft honom, alltid får en period då hans tics blir värre och den perioden är under just våren. 
 
Jag har inte varit i stallet än, men ska dit senare och jag hoppas att det är bättre idag. Kommer testa att ta in Calle under nätterna i ett par dagar för att se om det är bättre för honom just nu.
 
Hatar detta, det krossar mitt hjärta att se honom som han är nu.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0