{ ~☆~Connect~☆~ -

Underbara stall

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något på denna bloggen, så tänkte bara ge en liten update. 
 
Jag och Calle trivs så utomordentligt bra på Wärnsta, att ha tillgång till ridhus gör verkligen livet enklare, och att  desutom ha sin instruktör på gården är guld värt. För att vara helt ärlig så måste jag medge att det var väldigt svårt att hålla uppe motivationen i det gamla stallet, oftast var det ju bara jag där. Det känns fortfarande som världens lyx att kunna gå upp till Viveca och bolla idéer, eller ta hjälp för att allt under ridpasset kändes åt helvete. Att ha den hjälpen, att kunna gå och säga "du, det här funkar inte, och jag vet fan inte vad jag gör för fel, kan du hjälpa mig?", det är verkligen en sådan otolig lyx. 
 
Att Calle dessutom kommer stå på lösdrift, i en stor flock, i en hage med kuperad terräng, med fri tillgång på grovfoder.. Det gör verkligen inte saken värre, och för att vara helt ärlig så är även det en stor anledning till att vi flyttade.
 
Härliga höstbilder på Amanda och Calle på en av mina absoluta favoritridvägar här hemma.. saknar mina ridvägar.. 
 
Jag måste medge att jag saknar Linda och gamla stallet lite (även fast hon säkert tyckte det var skönt att bli av med mig och min galna häst, haha), jag stod ju faktiskt i det stallet i hela 7år. Jag kommer alltid vara evigt tacksam för all den hjälp jag fått av Linda, för hon har verkligen alltid ställt upp. Jag kan verkligen inte komma på ett enda tillfälle då den människan inte har ställt upp för mig, att ha en sådan fantastisk vän har varit guld värt.
 
Underbara stall.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0